Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Inkassohandäggare till Riverty i Varberg


Är du en serviceinriktad person med förmågan att skapa genuina kundrelationer och söker ett omväxlande arbete i ett internationellt företag? Då är det dig vi söker till tjänsten som inkassohandläggare på Riverty!

Din framtida arbetsgivare
En värld där affärer möter människans behov. Där finansiell teknik gör skillnad. Där alla har kontroll över sin egen ekonomiska historia. På Riverty bygger vi den, tillsammans. Med ett team av mer än 5 000 experter i 13 länder hittar vi smartare, enklare och sömlöst anslutna sätt att hantera dina pengar. Från flexibla betalningar till redovisning och inkasso, våra helhetslösningar ger alla möjlighet att leva sitt bästa ekonomiska liv. Det är dags att gå in i en ny era av ekonomisk frihet. På kontoret i Varberg arbetar nästan 200 personer inom olika avdelningar och yrkeskategorier. Bli en del av oss och ta utvecklingen av den finansiella tekniken in i framtiden.

Läs gärna mer om oss på Riverty här:
https://www.riverty.com/sv-se/

Vad erbjuder rollen?
Som inkassohandläggare på Riverty kommer du hantera förfallna fordringar från våra kunder i Sverige. Detta innebär att du är en service- och kontaktfunktion mot skuldsatta personer och påminner dem om deras skyldighet att betala. Du arbetar främst med detta genom telefon, men kontakt sker även via mejl och chatt. Du administrerar inkassoärenden, har kontakt med myndigheter och hanterar skrivelser till rättsliga instanser.

Majoriteten av kontakterna sker via inkommande samtal, men även utgående kontakt förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som har en god social förmåga och har lätt för att anpassa samtal utifrån din mottagare. Du är genuin, vill alltid ge bästa möjliga service och vågar vara rak och tydlig i din kommunikation när rollen kräver det. Vidare har du god systemvana och lätt för att snabbt sätta dig in i nya system. Du är en duktig kommunikatör som behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, men upplever det meriterande om du har:
- Erfarenhet från servicearbete och/ eller administration
- Erfarenhet av inkassohantering
- Intresse/utbildning inom ekonomi eller juridik

Du kommer arbeta heltid, måndag - fredag under klassiska kontorstider med placering på Riverty i Varberg.

Din personlighet, känsla för service samt ditt driv är det vi letar efter - resten lär vi dig.

Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig med högt lösningsfokus, stort eget driv och god social kompetens, som trivs med ansvar, god gemenskap och möjligheten att skapa genuina kundkontakter.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Riverty.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 14/4

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se/ 0735-127257.

Sökord
FINtech, Ekonomi, kundtjänst, service, Riverty, Inkassohandläggare, Effektiv, Varberg

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Riverty.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare