Backend & Frontendutvecklare till Fast Track i Varberg

Backend & Frontendutvecklare till Fast Track i Varberg

Fast Track söker nu lösningsorienterade Backend & Frontend -utvecklare till sitt härliga utvecklingsteam på kontoret i Varberg. Vi söker dig som vill utveckla framtidens systemlösningar tillsammans med kompetenta och ambitiösa kollegor från hela världen.

Din framtida arbetsgivare
Fast Track är techigt mjukvarubolag som utvecklar smarta lösningar för iGaming-industrin. Vi är ett lokal-globalt bolag i tillväxtfas med två kontor i Europa: vår Tech-hub på Societén i Varberg med utsikt över Varbergs fästning och vårt huvudkontor på Malta med bästa havsutsikten i stan! På Fast Track tror vi på frihet under ansvar och är stolta över vår tillitsskapande kultur som göder kreativitet, engagemang och prestation.

Fast Track har också tilldelats utmärkelsen: Great Place to Work för 2022.
Great Place to Works® medarbetarundersökning låter medarbetare utvärdera sin arbetsgivare när det kommer till ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap. Fast Track uppnådde ett enastående resultat på 93%, vilket är 20% över snittet bland Great Place to Work-certifierade bolag, och är i nivå med världens bästa arbetsplatser.

Läs gärna mer om utmärkelsen här:

https://www.mynewsdesk.com/mt/fast-track/pressreleases/fast-track-levererar-toppresultat-i-trust-index-och-tilldelas-prestigefyllt-great-place-to-work-r-certifikat-3221185

Eller surfa in på deras hemsida:

https://www.fasttrack-solutions.com/en

Vad erbjuder rollen?
Att jobba på Fast Track innebär att du dagligen ställs inför intressanta problem. Uppgifterna är dynamiska och en vanlig dag kan inkludera allt från att skriva skalbara servicar, i och med att våra system bygger på realtidsdata där våra kunder skickar 1000-tals event per sekund, till att jobba på "big data problem.

Vår filosofi är att det alltid finns en bättre lösning på alla problem. I rollen som utvecklare kommer det alltid finnas intressanta problem att lösa och möjligheter till kompetensutveckling.

Vi använder en modern stack bestående av:
* Vuejs på frontend
* Golang på backend
* Python för Machine learning
* All vår kod paketeras till Docker images och körs på Kubernetes
* Vi använder MySQL, Clickhouse som våra databaser
* Terraform för att hantera infrastruktur på AWS
* Github & Github actions for CI

Vi ser alltid till att utvärdera vår stack och uppmuntrar alla medarbetare att spana efter ny teknik och nya produkter som kan hjälpa oss arbeta mer tids- och resurseffektivt.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning och/eller några års relevant erfarenhet inom programmering.
Vilken bransch du tidigare arbetat i spelar ingen roll - vi lär dig vår.

Vi söker efter dig som älskar utmaningar och som ständigt utmanar oss. Du är proaktiv och kommer med idéer och ett kreativt maindset där du ser lösningar framför problem. Som person tycker du om sociala kontakter och är en naturlig team-player där du har daglig kontakt med dina kollegor i både Varberg och på Malta. Därför ser vi också att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Fast Track använder sig idag av Golang inom backendutveckling och Vuejs inom frontend. Har du erfarenhet från något av dessa är det ett plus, men inget krav. Har du erfarenheter från .NET, C#, Java lär vi dig det du behöver kunna för att axla rollen på ett framgångsrikt sätt.

Arbetstider: Dagtid, flex, med möjlighet till remote ett par dagar i veckan.
Omfattning: 100%.

Är detta din perfekta match?
DU ERBJUDS:
* Ett jobb i en platt organisation med teknik i framkant
* Ett arbete med kunniga kollegor där du har stora utvecklingsmöjligheter
* Ett coachande ledarskap som ger dig mycket frihet
* Några resor till våra kollegor på Malta varje år

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Fast Track.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se/ 0735-127257

Sökord
Utvecklare, Backend, Frontend, Golang, Vuejs, Phyton, Fast Track, iGaming, Tech, Developer, Varberg, Malta
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.