Truckförare/Produktionspersonal Woodtec

Truckförare/Produktionspersonal Woodtec

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Varberg

Arbetsuppgifter

Som Truckförare/Produktionspersonal arbetar du främst med att förse vår produktionsanläggning med material, lastning och lossning av gods på anläggningen samt tillplockning och påfyllnad av våra lager. Förutom att köra truck kommer du att vid behov arbeta inne i produktionen.

Kvalifikationer

Då arbetet är självständigt och omväxlande, ställer vi höga krav på att du är självgående och tar stort eget ansvar. Vi tror att du som person är positiv och har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi tar för givet att du har truckvana och truckkort och vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet inom att arbeta med trä.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

För mer information kontakta Arbetsledare Steve Nordström, 0340-58 25 81.

Vi vill ha din ansökan senast 9 augusti och gärna tidigare, då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Sista ansökningsdag

2020-08-09
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

I vår sågverksrörelse driver vi fem sågverk i södra Sverige. Vidareförädlingen omfattar hyvling, hållfasthetssortering, fingerskarvning, lucktillverkning, målning och impregnering. Inom affärsområdet sker även råvaruanskaffning, produktion och försäljning av biobränsle samt tillverkning av emballage.

För mer information om Derome se www.derome.se