Underhållsmekaniker till Produktion VA

Underhållsmekaniker till Produktion VA

Om arbetsplatsen
Vivab, Vatten & Miljö i Väst AB, jobbar för en hållbar framtid med friskare hav, ett rent och gott dricksvatten och en hållbar konsumtion med minskat avfall. Vivab är en viktig aktör inom grön samhällsutveckling på västkustens mittpunkt. Vi har ett hjärta för en hållbar framtid och nu söker vi dig som vill vara med och göra det möjligt! Vill du vara en del i att säkerställa driften av vattenreningen, en viktig del av samhället, tillsammans med oss? Gillar du variation i ditt arbete och att jobba med både långsiktigt underhåll och handgriplig problemlösning? Då ska du söka tjänsten som underhållsmekaniker till vår underhållsgrupp! Du kommer att jobba hos en stabil men också expansiv arbetsgivare, på en arbetsplats med god arbetsmiljö tillsammans med kollegor som har lång erfarenhet och ett stort engagemang.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att: - Självständigt planera, organisera, genomföra samt följa upp förebyggande mekaniskt underhållsarbete på våra reningsverk och pumpstationer. - Säkerställa att återkommande mekaniska problem analyseras, åtgärdas och förhindras från att uppkomma igen. Detta genom att ett strukturerat arbetssätt tillämpas där grundorsaken till problemet åtgärdas och lärdomarna dokumenteras och tillgängliggörs för organisationen. - Medverka vid idrifttagning och uppdatering av anläggningarnas maskinutrustning. - Tillse att relevanta manualer och instruktioner finns och att dokumentation, ritningar och underhållssystem uppdateras kontinuerligt. - Tillsammans med kollegor arbeta mot satta mål, samt att vara ett föredöme inom säkerhet såväl som gällande goda arbetssätt och bemötande. - Utefter verksamhetens behov, resurser och prioriteringar arbeta för att maximera driftanläggningarnas tillgänglighet och kapacitet. Tjänsten är placerad i Falkenberg. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Du är självgående samt bra på att samarbeta och på att skapa och bibehålla goda relationer. Det är viktigt att du är strukturerad med förmågan att se helheten. Vi söker dig som har: * Fullgjord utbildning inom mek-, industriprogram eller motsvarande, minst gymnasienivå. * Yrkeserfarenhet från liknande arbete inom process- eller tillverkningsindustri. * God datorvana * Behärskar svenska i tal och skrift * B-körkort Meriterande: * Kunskap om underhållsprogram * Heta arbeten * Truckkort sax- och bomlift * Arbete på höjd

Övrigt
En bra arbetsmiljö ligger högt upp på vår agenda och vi vill att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och fritid. Vivab vill främja en hälsosam livsstil och erbjuder bland annat en friskvårdstimme i veckan, friskvårdsbidrag och möjlighet till att hyra förmånscykel. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.
Mer info
Kontaktperson Ola Svensson, semester v. 28-31
Telefon 0757-27 42 55
Område Falkenberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (37 dagar kvar)