Brandsamordnare till Ringhals

Brandsamordnare till Ringhals

Ditt ansvarsområde som Brandsamordnare
Som brandsamordnare arbetar du med brandskydd på hela Ringhals. Du samarbetar dagligen med brandskyddsansvariga samt leverantören av operativt brandskydd, vilket innefattar Ringhals interna räddningsstyrka och personal avseende förebyggande brandskydd. Du följer upp, kvalitetssäkrar och utvecklar brandskyddet på Ringhals.

På sikt kommer du även att ingå som Ringhals insatsstöd, vilket innebär beredskapstjänstgöring. Dokumenthantering är en del av tjänsten då du handlägger och förvaltar dokument inom verksamhetsområdet.

Som Brandsamordnare behöver du ha följande kvalifikationer
Du har brandskyddsutbildning eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har erfarenhet och intresse av att handlägga dokument samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap om Ringhals ledningssystem.

Som brandsamordnare är du bra på att samarbeta, och kan bedöma vad dina beslut innebär i praktiken. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att omsätta teori i praktiken. Du har god analytisk förmåga, då det ingår att analysera trender och utveckla arbetssätt samt implementera effektiviseringar.

Som person är du positiv och lojal. Du har förmåga att se helheten samt hur idéer och effektiviseringar kan utveckla verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort är Ringhals.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Lindberg, 0340-66 77 70. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Eva Gullberg, 0722 025 013.

Fackliga representanter
Ola Jönsson - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Mårten Walfridsson - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-03-01 via denna sida.

Om något teknisk problem uppstår när du ska skicka in din ansökan, använd Google Chrome istället för Internet Explorer som webbläsare.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall erbjuder dig
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Vår organisation
Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 300 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Location: Varberg
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)