Kundtjänstmedarbetare till Varbergsortens Elkraft

Kundtjänstmedarbetare till Varbergsortens Elkraft

Är du genuint intresserad av kundkontakt och att ge service i toppklass? Bli en del av ett energiföretag som vill vara bäst på det de gör tillsammans med dig. Just nu letar Varbergsortens Elkraft efter sin nästa kundtjänstmedarbetare att utöka sitt redan kunniga kundtjänstteam med.

Är du den vi söker?

Din framtida arbetsgivare

Varbergsortens Elkraft är verksamma inom elnät, elhandel och elproduktion där de ansvarar för drift, underhåll och förnyelse av elnät. De är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar och har ca 11 800 kunder i Varbergs och Marks kommun. Genom dotterbolaget Varbergsortens Elförsäljning AB säljer de sin förnybara el, från energikällor som vind- och vattenkraftverk samt från solcellsanläggningar. Deras kontor finns i Veddige (2 mil nordost om Varberg och 4 mil söder om Kungsbacka) och omsätter ca 150 MSEK per år. Totalt är de 28 medarbetare med en vision om att ha Sveriges nöjdaste el- och elnätskunder.

Läs gärna mer om Varbergsortens Elkraft på deras hemsida www.vbgelkraft.se

Vad erbjuder en dag hos företaget?

I din roll som kundtjänstmedarbetare på Varbergsortens Elkraft har du en otroligt viktig roll där du blir en av sex medarbetare som tar emot samtliga inkommande samtal och mejl från nya och befintliga kunder med frågor runt:
  • Fakturor och avtal (anslutningar, flyttärenden, fullmaktshantering)
  • Elhandel och elnät
  • Energilösningar
På sikt kommer rollen att utvecklas med ytterligare ansvarsområden i kombination med kundservice. Utöver detta är man också behjälplig med tillhörande administration och registrering.

Du arbetar i branschprogrammet BFUS, ihop med programmen från Microsoft Office och Outlook.

Vem är du?

För att vara den vi söker har du ett genuint intresse av att ge professionell och kunnig service på ett ödmjukt och inlyssnande sätt. Du upplever dig vara en naturlig kommunikatör som trivs i rollen med kundkontakt och nära samarbete med dina kollegor. Troligtvis har du några års arbetslivserfarenhet med dig sedan tidigare, ihop med:
  • En avslutad gymnasieexamen
  • Upplever dig vara en van datoranvändare som har lätt för att sätta sig in i nya system
  • Behärskar svenska väl i tal och skrift
Det upplevs meriterande om du har erfarenhet av likande arbete sedan tidigare eller vana från energibranschen från förr.

Personliga egenskaper
Som person är du initiativtagande och lösningsfokuserad med ett genuint intresse för kundkontakt och service. Du har en god samarbetsförmåga och bidrar gärna med arbetsglädje till dina kollegor, samtidigt som du är noggrann och lägger stor vikt vid detaljerna. Du vill vara en del av det lilla och personliga företaget och har ett prestigelöst förhållningssätt med en nyfiken inställning och intresse i att lära dig mer om energibranschen.

Tjänsten är på heltid med placering i Veddige.
Tillträde enligt överenskommelse.

Låter tjänsten intressant?
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Varbergsortens Elkraft.

Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se.

Sökord

Kundservice, Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, energilösningar, solceller, elbolag, elhandel, elnät, Varbergsortens Elkraft, Varberg, Veddige
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.