Underhållstekniker till Varbergsköket

Underhållstekniker till Varbergsköket

Har du erfarenhet av underhåll och vill ha en viktig roll i Varbergskökets fortsatta utveckling? Trivs du i en fri roll med mycket eget ansvar? Sök då rollen som underhållstekniker hos Varbergsköket redan idag!

Om vår kund

Varbergsköket är det nya namnet för sammanslagna LCT Produktion AB och Blekinge Delikatesser AB.

Vi flyttade nyligen till vår toppmoderna anläggning i Varberg där vi främst producerar majonnäs och majonnäsbaserade såser, sallader och dressingar till kunder inom dagligvaruhandeln, foodservice samt industri.
Vi är nära 50 anställda och omsätter ca 170 MSEK.
Vi ingår i den internationella livsmedelskoncernen Wernsing Food Family som har över 80 företag representerat i över 20 länder, omsätter ca 15 000 MSEK och har över 4 000 anställda.
Vi är även ISO certifierade enligt FSSC 22 000.

I Sverige finns systerföretagen Vätternpotatis, GG Handel samt WFS.
Läs mer på: https://www.varbergskoket.se/

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker på Varbergsköket ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa driften i produktion. Du arbetar systematisk med förebyggande underhåll samt löpande underhåll av maskinpark vid eventuella stopp.
Maskinparken består av både nya automatiserade maskiner samt äldre manuella maskiner. Tyngdpunkten i din roll läggs på mekaniskt underhåll men du kommer givetvis även få arbeta med och lära dig de nya maskinerna. Du ansvarar även för dokumentation kring underhållsarbetet.

Du arbetar nära produktionschef och tillsammans arbetar ni med prioriteringar och handlingsplaner kopplat mot underhållet av maskinparken.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll inom underhåll. Har du arbetat med mekaniskt underhållsarbete på industrimaskiner är det en stor merit. Har du en bakgrund inom el är det meriterande, men inget krav på denna tjänst.

Som person trivs du i en roll med mycket eget ansvar. Du har ett gott självledarskap och din erfarenhet gör att du kan prioritera din arbetsdag på ett bra sätt. Du har mycket kontakt med interna funktioner, men även en del extern kontakt med bland annat maskinleverantörer varför vi ser att du besitter en god social kompetens. Vidare är du ordningsam och är flexibel i din natur, då det ibland dyker upp oförutsedda händelser där du behöver prioritera om snabbt.

Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag
Omfattning: 100%
Start: Enligt överenskommelse
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Varbergsköket.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johannes Forsberg på johannes@effektiv.se.

Sökord

Tekniker, Underhåll, Underhållstekniker, Mekanik, Mekaniker, Varberg, Varbergsköket, Effektiv, Livsmedel,
Mer info
Kontaktperson Johannes Forsberg
Telefon 070 283 80 08
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.