Kalkylator/A-projektör

Kalkylator/A-projektör

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Varberg

Arbetsuppgifter

Denna tjänst på Varbergshus teknikavdelning kombinerar kalkylarbete, där det innebär att räkna fram byggsats och entreprenadpriser till våra hus, och A-projektering som innefattar att ta fram ritningar till offerter, bygglov och kontrakt utifrån skisser från kund/säljare. Fokus i början kommer att vara kalkylering.
Givetvis medverkar du även i vårt arbete kring ständiga förbättringar, där vi skruvar på allt från texter till hur vi faktiskt bygger våra hus och vår personal är nyckeln i att lyckas med detta!

Kvalifikationer

För att lyckas i denna tjänst måste du vara strukturerad, noggrann och ligga ett steg före och samtidigt hålla hög servicenivå mot kollegor då man på denna tjänst är lite spindeln i nätet kring material, priser och ritningar.

Du gillar byggnation och att grotta in dig i detaljlösningar men kan likaväl vid behov ta snabba beslut kring lösningar / göra överslagsberäkningar för att lyckas hålla deadline.

Vi tror att du är högskoleingenjör inom bygg, eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet med några års erfarenhet inom byggbranschen och som gillar siffror och datorarbete.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och miljömedvetet arbetssätt.

Våra arbetsverktyg är till största delen officepaketet (word, excel och till viss del access), Bidcon och projekteringsverktyget ArchiCad.

Övrig information

På Varbergshus är vi ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Under introduktionen får du går bredvid en av kollegorna i teamet och du får tid att lära dig vårt arbetssätt och vår kultur.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsten som kalkylator / A-projektör är på heltid, med tillträde snarast. Placering på Varbergshus kontor i Varberg. För mer information om tjänsten går det bra att kontakta vår teknikchef, Tobias Gustafsson 0340-666587.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 15 Mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten med tillträde omgående.

Sista ansökningsdag

2021-03-15
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome har kontroll på hela kedjan; Från skog till färdigt hus. Inom organisationen för Varbergshus är vi sedan flera år marknadsledande i Halland på villor och planen för kommande år är expansiv. Vi bygger på plats bräda för bräda, och hos oss blir du en del av ett drivet team som brinner för att skapa hållbara hem för våra huskunder. Läs mer på derome.se och varbergshus.se