Installatör - Nu söker vi nya smarta installatörer till vårt team

Installatör - Nu söker vi nya smarta installatörer till vårt team

Är du vår nya smarta installatör?

Audio Video Varberg expanderar och söker ytterligare installatörer.

Framtidens hem och företag blir smartare och fler och fler produkter kommer vara uppkopplade. Kravet på ett bra nätverk ökar, likaså rätt produkter och tjänster för att möta kundernas förväntningar. Nyfikenhet och att hela tiden utvecklas är viktigt för oss. Vårt mål är att vara en partner som ligger i framkant för privat- & företagskunder nu och i framtiden.

Vi utför installation av Ljud/Bild, AV-utrustning, Data/Nätverk, Kameraövervakning, Smarta-Hem m.m. Vi installerar även åt många företag så som Digital Skyltning, Mötesrum/Konferensrum, Installationsljud, Nätverk, Kameraövervakning m.m Vi erbjuder våra kunder hjälp hela vägen från projektering till färdig installation, vilket gör oss till en smart partner.

Vi söker dig som lockas av att ge bästa möjliga service till kunder! Vi brinner för att överträffa kundens förväntningar på de produkter och tjänster som vi säljer. För att trivas i rollen som installatör i vårt team behöver du vara noggrann och ha en god installationsteknik. Som person är du även en problemlösare även när arbetet ibland sker i högt tempo. Du har en god kommunikativ förmåga och du drivs av att vara serviceminded. Många av kundernas köpbeslut sker i deras hem i samråd med våra installatörer, varav du även behöver trivas i en säljande roll. Visst butiksarbete kan förekomma.

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom El/Tele eller liknande. Saknar du denna typ av utbildning värdesätter vi erfarenhet av liknande arbete högt.

B-körkort är ett krav.

Utgångpunkt: Varberg, men arbete på annan ort förekommer.

Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

Är du personen vi söker som vill vara med och utveckla framtidens smarta lösningar med oss? Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete i ett team med härlig sammanhållning.
Varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till kristoffer.bank@audiovideo.se senast 2019-01-20. Urval kommer ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Bank
Email Mejla Kristoffer Bank
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)