Anläggningsingenjör Elproduktion till Varberg Energi

Anläggningsingenjör Elproduktion till Varberg Energi

ARBETSBESKRIVNING
I din roll som anläggningsingenjör ansvarar du för den tekniska förvaltningen av våra elproduktionsanläggningar, såsom vindkraft, vattenkraft samt solkraft. Du har även ansvar att se till att våra anläggningar utvecklas och vidmakthålls så att bästa värdeskapande erhålls över tid. Du arbetar med underhållsplaner, säkerställa att vi följer gällande lagar, föreskrifter samt givna tillstånd, samt skapa förutsättningar för att hög säkerhet, tillgänglighet samt att god ordning och reda hålls på anläggningarna. Driftuppföljning och nära kontakter med våra externa serviceleverantörer utgör en stor del av arbetet. Tjänsten innebär kontakter med kunder, leverantörer och myndigheter och du blir Varberg Energis representant inom våra vindkraftsbolag.

Kvalifikationer
Du har en relevant eftergymnasial utbildning och vi tror att du har erfarenhet av energisektorn, alternativt erfarenhet inom närliggande områden. Vi ser gärna att du har god kunskap om teknisk förvaltning och utveckling av anläggningar (asset management) och det är meriterande om du har erfarenhet av elproduktionanläggningar. Du är en problemlösare som drivs av utmaningen i att kunna se och identifiera problem, där du arbetar målmedvetet för att skapa lösningar och möjligheter. För att lyckas med det är det avgörande att du är en god kommunikatör och på riktigt förstår vikten av att skapa bra relationer, både internt och externt, då arbetet bygger på tätt samarbete med övriga i organisationen. Arbetsmiljön står högst i fokus för oss så du behöver vara säkerhetsmedveten och bidra till en god stämning så vi alla trivs och har roligt på jobbet då vi är övertygade om att det ökar produktiviteten. Du har goda IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett företag som har ambitionen att ligga långt fram med den senaste tekniken och med målsättningen att alltid möta våra kunders behov. En öppen och prestigelös arbetsplats där du ges goda möjligheter till utveckling.


ANSÖKAN

Vi samarbetar med Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, eller johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Elkraft, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varberg kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag ca 120 anställda och omsätter årligen ca 800 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, elhandel, belysning, gas, energitjänsteroch stadsnät/IoT. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. Och gör att vi 2021 firar 30 år som klimarneutrala och år 1 som helt fossilfria i egen verksamhet! Läs mer på www.varbergenergi.se