Administratör till Varberg Energi

Administratör till Varberg Energi

Är du en fena på administration, snabb på att lära dig nya system och tycker om att ge service? Nu finns chansen till ett roligt uppdrag på Varberg Energi!

Om vår kund

Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varberg kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag ca 120 anställda och omsätter årligen ca 800 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, elhandel, belysning, gas, energitjänster och stadsnät/IoT. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. Läs mer på www.varbergenergi.se

Dina arbetsuppgifter

Under 2022-2024 kommer Varberg Energi att byta ut elmätare, gasmätare och fjärrvärmemätare hos sina kunder. För administrera bokningar av mätarbyten behövs en förstärkning i gruppen på Varberg Energi som jobbar med detta.

Arbetet innebär att administrera arbetet kring utbytet av mätarna genom tidsplanering och att registrera arbetsorders i alla de system som används. Du kommer även att ha mycket kontakt med de av Varberg Energis kunder som berörs.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planera & boka mätarbyten
  • Hantera ombokningar från kunder
  • Skapa underlag för planering
  • Skapa inläsningsfiler
  • Hantera byten, kontroller och uppdateringar i respektive system
Din profil

Du är riktigt duktig på administrera och har lätt för att sätta dig in i nya system snabbt. Du är behärskar Windows 10, Teams och är duktig på Excel. Har du erfarenhet av något av följande system är det en fördel, men inget krav: Evado, Adoxa, MFU, Omnia, Ready, Senea eller Lime. Du uttrycker dig mycket bra på svenska, både i tal och skrift.

Vi tror att du har ett teknikintresse och du trivs med att prata med kunder. Som person är du prestigelös, ser lösningar samt är glad & positiv.

Du kommer att jobba dagtid, vardagar på Varberg Energis kontor. Uppdraget är 6 månader initialt med goda möjligheter till förlängning. Du kommer initialt erbjudas en anställning via Effektiv med möjlighet för anställning hos Varberg Energi över tid.

Sökord

Administratör, Service, Varberg Energi, Varberg
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.