Armerare & Betongarbetare till uppdrag i Halland

Armerare & Betongarbetare till uppdrag i Halland

Om företaget

VMP Group söker dig som trivs i att jobba med betong och armering.
Vi är medlemmar i Byggföretagen och tillämpar byggavtalet och dess lönsesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med armering/betong och tillhörande uppgifter. Har du erfarenhet från projekt inom infrastruktur är det meriterande.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av armering/ betongarbete. Du kan arbeta självständigt, tar ansvar och driver ditt arbete med framåt. Har du yrkesbevis inom betong är det starkt meriterande, men god erfarenhet kan väga upp för detta. Du är en god representant för företaget och VMP ute på plats. Vi ser det även som meriterande om du har kurser inom: heta arbeten, liftkort, säkra lyft och fallskydd.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn