Varbergs bästa säljare

Varbergs bästa säljare

Vi söker nu en försäljare av SEAT till Toveks Bils anläggning i Varberg.

Tillsammans är vi ett starkt team, både lokalt i Varberg och gemensamt på Toveks Bil. Vi söker nu dig som vill utmana oss om vem som egentligen är den bästa säljaren i Varberg. Skämt åsido så tror vi att den där tävlingsinstinkten och viljan att alltid vara bäst är något som finns hos dig. Att varje dag möta våra kunder i bilhallen och göra att deras nästa bilköp blir det bästa köpet de gjort, det är din drivkraft. Vårt erbjudande till dig är att få jobba med några av marknadens största och bästa bilmärken- Audi, Volkswagen, SEAT och Skoda.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vår personal är vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med.

Din arbetsdag kantas av olika arbetsuppgifter som alla leder mot samma mål – fler nöjda kunder och fler sålda bilar. Du träffar kunderna face to face, tar kontakt med de via telefon, arbetar proaktivt med varma och kalla leads samt följer upp offerter och är engagerad i kampanjer.

För att lyckas i rollen som nybilssäljare hos oss tror vi framförallt att du har ett inre driv och högt fokus på din uppgift. Du kan tidigare ha jobbat med försäljning eller på annat sätt jobbat mot högt uppsatta mål, kanske inom idrott eller utbildning. Som försäljare behöver du vara som en kameleont, bra på att ta folk men också strukturerad i ditt arbete och i dina processer. Vi och våra varumärken kommer tillhandahålla dig en gedigen introduktion och fortlöpande utbildningar under hela din anställning. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön samt provision

Arbetsort: Varberg

Omfattning: heltid

Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till patrik.kilenius@toveksbil.se senast den 30/4 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök gärna jobbet redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Patrik Kilenius på tel. 0790-733332
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://toveksbil.se/personbilar/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 730 anställda inom koncernen och omsätter ca 3,7 MDR. Vi har anläggningar på 17 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania och Roelofsen hästlastbilar.