Underhållstekniker sökes till Swedish Oat Fiber i Bua!

Underhållstekniker sökes till Swedish Oat Fiber i Bua!

Swedish Oat Fiber är ett lokalt och expansivt företag som numera tillhör en större internationell koncern. Nu vill de förstärka sin underhållsavdelning med en underhållstekniker. Vill du vara med och bidra till Swedish Oat Fibers utveckling? I rollen som Underhållstekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Om Swedish Oat Fiber

På Swedish Oat Fiber, numera en del av Givaudan, använder vi en unik produktionsprocess för att fraktionera havrekärnan till tre produktlinjer - betaglukanprodukter, havremjöl och havreolja. Alla med sina speciella funktioner och fördelar. Produkterna från Swedish Oat Fiber används i olika områden inom livsmedelsproduktion, inklusive sport- och näringsprodukter, kosmetikaindustrin och foderindustrin.

Läs gärna mer på: www.sweoat.com

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du lära dig anläggningen och dess utrustning samt genomföra felsökning, underhåll och servicearbete. Du kommer att arbeta med processutrustning som pumpar, ventiler samt industriell maskinutrustning.

I denna tjänst ingår beredskap, vilket innebär att du behöver kunna vara behjälplig utanför arbetstid vid behov. Om något akut och oväntat sker behöver du även kunna ta dig till arbetsplatsen för att hjälpa till att åtgärda det.

Formell kompetens
  • Arbetslivserfarenhet inom underhåll
  • Processkunskap och kunskaper i styr- och reglerteknik samt pneumatik
  • Arbetslivserfarenhet från industriell miljö
  • Goda datakunskaper
Meriterande
  • Maskinell bearbetning med svarv, fräs samt svetsning
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du vara initiativrik och lösningsorienterad. Du behöver vara bekväm att utföra dina arbetsuppgifter självständigt och hitta egna lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på heltid med placering i Bua. Anställningsformen är visstid på 6 månader med chans till förlängning och övergång till Swedish Oat Fiber. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetet är förlagt dagtid med beredskap hemifrån.

Information

Swedish Oat Fiber har valt att samarbeta med Lernia Bemanning i denna rekrytering.

Du söker tjänsten via www.lernia.se. Urval och intervjuer sker löpande, annons ligger ute till rätt person är på plats! Därför ser vi gärna att du ansöker så fort som möjligt =)

Vid frågor kontakta isabell.nilsson@lernia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt!
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.