Vägarbetare till driftområde Viskadalen

Vägarbetare till driftområde Viskadalen

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtfas och har fått förtroendet att driva driftområde Viskadalen, ett område i Västra Götalands län som omfattar 964 mil väg. Till uppstarten i av vårt nya kontrakt så söker vi vägarbetare som vill vara med och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden – vill du dela väg med oss?

Om tjänsten
Som vägarbetare kommer ditt arbete huvudsakligen bestå i drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter så som lättare beläggningsåtgärder, skyltarbeten, träd- och allévård, slåtter och slyröjning under sommartid och snö- samt halkbekämpning under vintern. Utöver det så utför vi väginspektion för att upptäcka brister och planera samt genomföra åtgärder – allt för att skapa trygga och säkra vägar för våra medborgare. Det gör att du som vägarbetare i Svevia har sommar- och vinterberedskap i din tjänst. Tjänsten är på heltid och du utgår från Svevias etablering i Varberg. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet inom entreprenadbranschen med inriktning mot drift och underhåll alternativt anläggningsarbeten. C-körkort och YKB är meriterande, men inget krav. I vårt arbete att utveckla både vår arbetsgrupp och verksamhet så är du viktig för oss, därför värdesätter vi dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har förmågan att driva och planera ditt arbete självständigt, är engagerad och har viljan att lära och utvecklas inom Svevia. Givetvis vill vi också hitta dig som bidrar till en god stämning och som värnar om en bra arbetsmiljö samt hög säkerhet.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med trevliga kollegor hos oss på Svevia i Varberg. Du kommer känna precis som vi, att det finns många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan
Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan senast 10 augusti? Frågor om tjänsten besvaras av Platschef Henrik Sävhage, 010–4581480 eller Arbetschef Mattias Svedberg, 010-4581969. Fackliga företrädare nås via Svevias växel, tfn 08-404 1000.

Vi undanber oss vänlig men bestämt säljsamtal i samband med den här annonseringen.
Mer info
Kontaktperson Henrik Sävhage
Telefon 010 4581480
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 10 aug 2020 (31 dagar kvar)