Ekonomiassstent till vår kund i Varberg

Ekonomiassstent till vår kund i Varberg

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:
  • Kontinuerlig kundkontakt gällande fakturafrågor samt betalningspåminnelser
  • Bevakning av förfallna fakturor samt överlämning av ärenden till inkassoaktörer
  • Fakturering samt behandling av inbetalningar
  • Genomföra kreditbedömningar av såväl nya som befintliga kunder samt hantering av kreditgränser
  • Stötta ditt team i arbetet med månadsavstämningar
Denna rollen passar dig som trivs med att arbeta i en dynamisk och öppen miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ekonomi.

Rollen är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid med viss flexibilitet. Vi ser gärna en omgående start och uppdraget sträcker sig till och med januari 2020.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och arbeta hos vår kund i Varberg med möjlighet till direktanställning.

Din profil

Vi söker dig som har en avslutad utbildning på minst YH- eller högskolenivå inom ekonomi eller relevant erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Vi ser väldigt positivt på erfarenhet från en liknande roll eller genomförda praktikperioder men detta är inte ett krav. Vi är även öppna för att du slutför en pågående utbildning med examen i vår under förutsättning att du fram tills dess kan arbeta deltid för att sedan arbeta heltid. För att vara den vi söker är du självgående i Excel och är flytande i svenska samt har mycket goda kunskaper i det engelska språket.

Vi söker dig som är intresserad av ett spännande, lärorikt och varierat arbete! För att vara den vi söker har du goda administrativa kunskaper, ett gott siffersinne och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en driven, nogrann och effektiv person som är redo att ta dina första steg inom branschen. Du kommer att bli en del av ett engagerat och stöttande team som gärna delar med sig av sin kompetens och erfarenhet.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt företag med kontor över hela världen. Företaget är en av de ledande aktörerna inom sin bransch och erbjuder en härlig arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och möjlighet till lärande. De söker efter en ekonomiassistent till sitt team på ekonomiavdelningen. Är du nyexaminerad ekonomiassistent eller i slutskedet av din utbildning? Vi söker dig som är tillgänglig för heltidsarbete med omgående start alternativt kan arbeta deltid under våren och sedan heltid.

Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.