Junior konstruktör till Strängbetong i Veddige!

Junior konstruktör till Strängbetong i Veddige!

Är du nyexaminerad högskoleingenjör eller byggingenjör som vill utvecklas i en roll som konstruktör? Vill du dessutom arbeta hos en marknadsledande aktör inom byggsektorn? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en junior konstruktör till vår kund Strängbetong i Veddige. Strängbetong är en ledande aktör inom området stombyggnad som bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor.

I rollen som konstruktör driver du och följer upp egna projekt i nära samarbete med kollegor. Du skapar exakta och informationsrika 3D-modeller och är en stor del av samordningen mellan beställare och andra konstruktörer, både internt och externt. I din roll är det även nära samarbete internt med projektledning, produktion och montage. Tjänsten inleds med introduktion och du kommer vid start bli tilldelad en mentor som blir en del i din fortsatta utveckling inom företaget.

Anställningen inleds som ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos Strängbetong. För rätt person finns goda möjligheter till anställning internt hos Strängbetong. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider med möjlighet till flextid. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller byggingenjör, nyexaminerad eller med något års erfarenhet, med ett stort intresse av att projektera i 3D-modeller. Meriterande är om du har erfarenhet av byggbranschen och/eller erfarenhet av programvaran Tekla, men det är inget krav. Som person ser vi att du är noggrann i ditt arbete och trivs i en roll med många kontaktytor. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att kommunicera och samarbeta med andra.

Passar ovanstående på dig? Sök redan nu då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Bygg, Byggingenjör, Högskoleingenjör, Ingenjör, Konstruktör

Sökord: Bygg, Byggingenjör, Högskoleingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com