Erfaren konstruktör sökes!

Erfaren konstruktör sökes!

Är du utbildad högskoleingenjör eller byggingenjör? Har du erfarenhet av Prefabricering? Vill du dessutom arbeta hos en marknadsledande aktör inom byggsektorn? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Konstruktör till en av våra kunder. Vår kund är en ledande aktör inom området stombyggnad som bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor.

I rollen som konstruktör har du totalansvar över dina egna projekt, du driver och följer upp dina projekt i nära samarbete med kollegor. Du skapar exakta och informationsrika 3D-modeller och är en stor del av samordningen mellan beställare och andra konstruktörer, både internt och externt. I din roll har du även nära samarbete internt med projektledning, produktion och montage.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider med möjlighet till flextid. Tjänsten planerar att starta så fort vi finner rätt person till tjänsten!

Detta söker vi:
  • Dig som är utbildad högskoleingenjör eller byggingenjör
  • Har minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom byggsektorn
  • Har erfarenhet av Prefabricering
  • Erfarenhet av att framgångsrikt driva dina egna projekt
  • Har ett stort intresse av att projektera i 3D-modeller
  • Erfarenhet av programvaran Tekla är meriterande
Som person ser vi att du är noggrann i ditt arbete och trivs i en roll med många kontaktytor. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att kommunicera och samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Högskoleingenjör, Byggingenjör, Bygg, Prefabricering, Konstruktör

Sökord: Högskoleingenjör, Byggingenjör, Bygg, Prefabricering, Konstruktör
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 okt 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com