Ekonomiassistent/Orderadministratör till Varbergsköket!

Ekonomiassistent/Orderadministratör till Varbergsköket!

Studerar du ekonomi? Söker du efter ett sommarjobb och extrajobb vid sidan av dina studier? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Varbergsköket är det nya namnet för sammanslagna LCT Produktion AB och Blekinge Delikatesser AB. I deras toppmoderna anläggning i Varberg producerar företaget främst majonnäs och majonnäsbaserade såser, sallader och dressingar till kunder inom dagligvaruhandeln, foodservice samt industri. Företaget har nära 50 anställda och omsätter ca 170 MSEK. De ingår i den internationella livsmedelskoncernen Wernsing Food Family som har över 80 företag representerat i 20 länder med en total omsättning över 15 000 MSEK.

Som Ekonomiassistent/Orderadministratör kommer du ha en bred roll och vara en av nyckelspelarna som får allt att gå ihop! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat utav:
 • Ta emot och registrera ordrar i affärsystem
 • Boka transporter
 • Fakturahantering
 • In- och utbetalningar
 • Avstämningar
 • Leverantörsfakturor
 • Kundkontakt
 • Posthantering
 • Köpa in kontorsmaterial
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Varbergsköket. Tjänsten planerar att starta v.23 och pågå till v.34. Du kommer jobba heltid under sommaren och har även möjlighet att jobba extra vid dina studier till hösten. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
 • Studerar ekonomi, företrädesvis på högskola eller yrkeshögskola
 • Stort intresse för att jobba med orderadministration och ekonomi
 • Tillgänglig hela perioden under sommaren
Meriterande är:

* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

För att trivas i rollen ser vi att du gillar att jobba i en bred roll i en dynamisk arbetsmiljö. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, att ta egna intiativ samt besitter förmågan att vara flexibel. Vidare ser vi att du är noggrann och rutinskapande i arbetet samtidigt som du är flitig och effektiv.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomi, Orderadministratör, Orderhantering, Administratör

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomi, Orderadministratör, Orderhantering, Administratör
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com