Teknisk Innesäljare

Teknisk Innesäljare

Trivs du i ett arbete med fokus på försäljning, service och nöjda kunder? Som Teknisk innesäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder med att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Vill du ha ett arbete där du får dra nytta av ditt kunnande inom El-området och ditt driv att hitta lösningar? Hos oss förbättrar du våra kunders verksamheter genom teknisk rådgivning och försäljning av produkter inom våra affärsområden samt våra värdeskapande tjänster.

Du blir del av ett engagerat team med samarbete och arbetsglädje i fokus. Tycker du att ovan stämmer in på dig kan du vara vår nästa Tekniska innesäljare till vårt Kompetenscenter Installation VS Göteborg med placering i Varberg.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt. Du har möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Ditt fokus

Utifrån kundens behov och din kunskap inom branschen arbetar du med försäljning av Solars produkter och tjänster över telefon och dator. I din roll kommer du att arbeta med fokus på El-området och samarbeta med kollegor inom Solar kring sådant som offerter, nya kunders potential och behov av produkter och tjänster samt olika kundaktiviteter,. Du kommer även vara en del av vårt löpande förbättringsarbete.

Kvalifikationer
  • Vi ser gärna några års erfarenhet från El-branschen
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Baskunskaper i engelska
  • Gärna erfarenhet inom försäljning
Din profil

Förutom att du har ett stort intresse för problemlösning och försäljning ser vi att du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med många kontaktytor. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom ett engagerat, kreativt och lösningsorienterat bemötande. Du tar stort eget ansvar i ditt arbete att agera professionellt, hitta effektiva lösningar för våra kunder och säkerställa goda affärer för att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål. Utmaningar tar du till dig som en möjlighet att utvecklas i din roll. För att lyckas som Teknisk innesäljare hos oss behöver du trivas med ett strukturerat arbetssätt och att dagligen arbeta med digitala kommunikationsmedel.

Kontakt och ansökan

Låter detta som du? Vi arbetar med löpande urval och intervjuarbete varför vi önskar din ansökan snarast.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Patric Oscarsson, Chef Kompetenscenter Göteborg, mobil: 0705-957808, patric.oscarsson@solar.se

Varmt välkommen med din ansökan via nedan länk!
Mer info
Kontaktperson Patric Oscarsson
Telefon 0705 95 78 08
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Innesäljare, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Elkraft, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.solar.eu
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (19 dagar kvar)