Konsult - Sprinklersystem till SWECO Sverige AB, Göteborg / Varberg / Vänersborg

Konsult - Sprinklersystem till SWECO Sverige AB, Göteborg / Varberg / Vänersborg

Konsult - Sprinklersystem

Göteborg, Varberg, Vänersborg

Vill du vara med och utveckla vår sprinklerverksamhet både lokalt och på nationell nivå? Är du en driven och engagerad person med höga förväntningar? Söker du en arbetsgivare med ett högt engagemang och som är en närvarande samarbetspartner till sina anställda? Då har vi ett utvecklande och spännande jobb till dig!

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap och får ett jobb som gör skillnad för samhället. Vi är en flexibel arbetsplats som verkar för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor.

Vi har en tydlig plan på tillväxt där ditt engagemang kommer att göra skillnad!

Swecos team inom sprinklerteknik utgörs idag av ett nationellt team, som sitter i mindre utspridda grupper i Sverige. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med det nationella teamet i olika multidisciplinära projekt.

Arbetsuppgifter
I nära samarbete med dina kollegor kommer du att arbeta med att:
  • Möta kunden och bygga nya relationer både inom Sweco och mot marknaden
  • Projektera sprinklersystem, beräkningar och modellering i 3D
  • Genomföra utredningar och ta fram beskrivningar för systemen
  • Vara behjälplig vid anbudsarbete
  • Delta i och leda projektmöten
Din Profil
Vi värdesätter ditt engagemang och att du har ett gott och genuint kundbemötande. Förstår konsultrollen, affären samt vad vi erbjuder. Som person är du social och trivs i en roll med många kontaktytor. Du trivs med att vara en del i ett team och bygga vidare på det. Du tar ett stort eget ansvar inom ditt område och har lätt för att samarbeta med andra.

Dina erfarenheter
  • Högskoleutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet
  • Några års erfarenhet av projektering inom sprinkler
  • Kännedom om lagar och regelverk
  • Kommunikativ och duktigt på att etablera och underhålla kontakter
  • Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 eller Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Urval sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om Sweco
Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Man har en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.