Marknadskoordinator med erfarenhet av Retail

Marknadskoordinator med erfarenhet av Retail

Söker du efter en spännande tjänst där du får vara med och påverka och själv utvecklas i din roll? Trivs du dessutom i en miljö som präglas av samarbete, delaktighet och korta beslutsvägar? I så fall kan tjänsten som Marknadskoordinator hos vår kund vara jobbet du letar efter. Företaget finns i Varberg och utökar nu sitt team med ytterligare en person som vill vara med och forma den fortsatta marknadskommunikationen! Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader men är tänkt att övergå i en anställning hos vår kund.

Om tjänsten
Som Marknadskoordinator kommer du arbeta med att utveckla en röd tråd från inköp till företagets säljkanaler. Genom att hitta rätt marknadsaktiviteter jobbar du med att paketera och konceptualisera företagets egna varumärken för att på bästa sätt nå ut till och få genomslag hos kunderna. Hur detta görs kommer vara mycket upp till dig själv i samråd med inköpschefen men en viktig del kommer vara profilering i sociala medier. Rollen är ny och för rätt person finns möjligheter att vara med och påverka utformningen.

Vem söker vi?
Till den här rollen söker vi dig som tidigare arbetat med marknadsföring och sociala medier. Kanske har du haft en roll som marknadskoordinator eller marknadsassistent tidigare och nu vill arbeta i en ny och viktig roll på ett mindre men växande företag. Du behöver vara en idéspruta som inte stannar där utan också är en do:er som sätter planerna i verket och slutför dem. Det är ett stort plus om du kan ta fram eller redigera material själv i t ex InDesign och Photoshop och vi ser gärna att du själv arbetat i butik. Du behöver vara en duktig kommunikatör och behärska både svenska och engelska.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren på tel. 031 - 333 54 84.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (7 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.