Engagerad Inköpare inom Retail

Engagerad Inköpare inom Retail

Till vår kund söker vi nu en Inköpare som vill vara med på deras fortsatta resa! Företaget som ligger i Varberg präglas av en entreprenöriell men familjär och positiv anda. Här kommer du få en bred roll där du ges möjligheten att växa och utvecklas. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader och där efter är tanken att du blir anställd av vår kund. Tjänsten skall tillsättas snarast så sök redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Om tjänsten
Vår kund är ett mindre men växande bolag och som Inköpare hos dem kommer du arbeta med hela inköpsflödet, från ax till limpa. Du är med i ägarskapet av företagets egna varumärken och deltar i eller driven själv den kreativa fasen där produkter och kollektioner tas fram. Förutom att utveckla de egna varumärkena tar företaget fram private label kollektioner till vilka du också kommer beställa prover, komponera och slutligen presentera för kund. I de här båda rollerna sköter du även det administrativa arbetet, lägger dina egna order, sköter kontakt och förhandling med leverantörer, bevakar leveranser och allt där i mellan. Beslutsvägarna är korta och det uppskattas om du vill vara med att bidra till företagets utveckling!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av inköpsarbete samt en stark känsla för affärsmannaskap. Du arbetar kanske som inköpare idag eller är en erfaren inköpsassistent som vill ta nästa kliv i karriären men det viktiga är att du har rätt inställning och vill arbeta prestigelöst i en så här bred och omväxlande roll. Utöver att vara en positiv och framåt person värdesätter vi förmåga att arbeta på ett organiserat och strukturerat sätt. Körkort är ett krav och då många av leverantörerna finns i andra länder behöver du förutom svenska även behärska engelska i tal och skrift.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren på tel. 031 - 333 54 84.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.