Systemadministratör - schottenius & partners - varberg

Systemadministratör - schottenius & partners - varberg

VI SÖKER FLER NYA KOLLEGOR!

ÄR DET DIG VI LETAR EFTER?


Som systemadministratör

I rollen som systemadministratör kommer du fokusera på vår digitala kontorsmiljö med fokus på informationssäkerhet, stabilitet och kontinuitet. Vi utgår från Microsoft 365 (Office 365) men har även andra system inom ekonomi och CRM hantering som ingår. I ditt dagliga arbete stöttar du dina medarbetare med teknisk support. Du jobbar förebyggande genom att konfigurera våra system så alla kan känna sig trygga i att vår IT-miljö stöttar dem när det kommer till informationssäkerhet. Du ansvarar också för arbetsstationerna, bärbara såväl som stationära med stöd av Microsoft Intune. Vi ser gärna att du också vill ta ansvar för vårt kontorsnätverk.

I alla delar handlar det om att förvalta och förbättra våra applikationer. Att hantera säkerhetsuppdateringar,användarkonton, underhåll av nätverkskomponenter, felsökning och att följa upp vilka åtgärder som behöver göras.

Du kommer jobba i ett team om tre IT-drivna individer.

VI SÖKER DIG SOM...

...genom utbildning eller arbetslivserfarenhet har jobbat med Microsoft 365. Att du har erfarenhet av nätverk, i alla fall i mindre skala. Att du känner dig bekväm med Windows-datorer i stort. Har du jobbat med Microsoft365 i kombination med Microsoft Intune och Microsoft Defender for Business är det ett stort plus.

Vidare vill vi gärna att du har en orientering inom informationssäkerhet till den grad att du har känsla för vad som krävs för att säkra upp arbetsstationer och mindre kontorsnätverk.

VEM ÄR DU?

Du behöver trivas med att strukturera dina dagar på eget initiativ. Samtidigt som du måste var beredd på att skifta fokus när någon behöver ditt stöd. Vi jobbar som ett team och stöttar varandra samtidigt som vi som individer tar ansvar för genomförandet.

Det rör på sig och utvecklas hela tiden. Alltid spännande för IT-miljön. Vi tror att Du som person tycker att detta är roligt, på riktigt .

Vi ser gärna att du som oss trivs med att vara på kontoret i vardagen.

VARFÖR SCHOTTENIUS & PARTNERS?

Vi är en mindre koncern med flera intressanta bolag i portföljen, där du får en intressant roll som spindeln i nätet kring det administrativa arbetet. Vi tror på att framgångsrik företagsutveckling bygger på starkt engagemang, tydligt fokus på kundnytta, förmågan att förstå och se helheten i kombination med detaljerna, samt modet och förmågan att våga utmana befintliga tillvägagångssätt och tänka nytt. Vi drivs av tillväxt, intressanta idéer och drivna människor. Skulle denna miljö passa dig är du välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Varberg

OMFATTNING: Heltid, 100%

LÖN: Månadslön

Låter det som ditt drömjobb? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. I denna rekrytering samarbetar Schottenius & Partners med FSK Rekrytering och Kajsa Ohlsson.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Varberg
Yrkesroll Data & IT, Administration, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 8 jan 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår passion är att bygga företag. Vi både startar och utvecklar egna ideér, samt förvärvar bolag och start-ups där vår kompetens och erfarenhet kan få bolagen att ta nästa steg. Vi tillför en kombination av kompetens och kapital, och är ständigt intresserade av vad som sker runt nästa hörn.

Läs mer om oss på: SCHOTTENIUS & PARTNERS