Bilplåtslagare sökes!

Bilplåtslagare sökes!

Vi på Sällstorps Plåt & Lack växer och utvecklas. Därför söker vi nu en bilplåtslagare för tillsvidareanställning. Vi söker dig som är driven och noggrann samt har ett brinnande intresse för yrket.

Har du rätt kvalifikationer och vill bli en del av ett glatt och kompetent team som arbetar i en toppmodern verkstad.

Välkommen med CV och personligt brev.
Mer info
Kontaktperson Andreas Karlberg
Telefon 0340-31466
Område Varberg
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sallstorps.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vägen till toppmodern lackerings- och skadeverkstad

Allt började år 1980 med en enkel lackeringsverkstad i ett garage i Sällstorp, någon mil nordost om Varberg. Efterhand växte verksamheten och snart utfördes även enklare skadereparationer på plåt, plast och glas.

Nytt namn, ny plats...

År 2008 fick tre av oss som arbetade i företaget chansen att ta över verksamheten och valde namnet Sällstorps Plåt & Lack. Så heter vi fortfarande, även om mycket har hänt sedan tiden i Sällstorp. Vi är numera 15 anställda och finns i moderna lokaler på Varberg Nord.

...samma kundfokus vid billackering och skadereparationer

Vår verksamhet har utvecklats ytterligare och vi är idag anlitade av såväl de flesta försäkringsbolag som ett stort antal bilåterförsäljare i både Halland i södra Västergötland. Vi har kapacitet och kompetens att utföra allt ifrån hellackeringar med den senaste tekniken och egen färgverkstad till totalreparationer av krockskadade bilar.

Det som fortfarande är sig likt är vår inställning. Alla kunder är lika viktiga och varje jobb utförs med stolthet och professionalitet. Det är en filosofi som gett oss framgångar och som genomsyrar hela vår verksamhet.

Andreas Karlberg - VD