Säljare / Inbound sales till Reco i Varberg

Säljare / Inbound sales till Reco i Varberg

Är du i början av din säljkarriär eller vill du starta upp den? Tycker du om service och vill jobba med en produkt i framkant? Trivs du även i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig!

Om vår kund

Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder.

Reco Sverige AB grundades redan 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med drygt 1 miljon kundomdömen om olika företag och ca. 2000 partners inom 60 olika branscher. 2021 etablerade vi oss i Varberg.

Läs gärna mer om oss på: https://www.recoforetag.se/

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Junior säljare / Inbound sales är du i dialog med företag över hela Sverige som på olika sätt visat intresse för Recos tjänster. Du bygger relation med beslutfattare och hjälper dessa med mer information om Recos tjänster. Detta görs via mail och telefon både via marketing automation och personlig kommunikation i ett nära samarbete med marknadsavdelningen. Vi arbetar från kontoret i centrala Varberg.

Ert mål är att kunden ska sätta upp en kostnadsfri testperiod av tjänsten och att en Account Executive efter denna period konverterar trial-perioden till ett kommersiellt avtal.

Under din introduktion kommer du få upplärning både kring dina produkter men även genom vår interna säljutbildning, vilket ger dig de bästa förutsättningarna att bli framgångsrik i din roll och nå dina/era mål. Du kommer ha möjlighet för löpande coachning genom hela introduktionen.

Din profil

Vi söker dig som älskar kundkontakt, marknadsföring och försäljning. Du är en driven doer och arbetar för att skapa goda relationer som mynnar ut i ett gott och långsiktigt samarbete. Antingen har du tidigare arbetat med försäljning, eller så har du drivet och ambitionen att starta upp din säljkarriär. Vidare är du nyfiken, social och en riktig glädjespridare. I denna rekrytering är din personlighet och driv viktigare än din erfarenhet.

Du erbjuds:
  • Att få vara med i uppstarten på ett nytt kontor
  • Att arbeta med en väletablerad produkt i framkant
  • Härliga kollegor
  • Goda möjligheter att påverka din lön
  • En fantastisk säljskola som du kan använda resten av din karriär
  • Roliga resor med bolaget när vi tillsammans uppnår våra mål
Arbetstider: Dagtid
Lön: Grundlön + generös provision utan tak

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Reco.
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se.

Sökord

Säljare, Junior säljare, Innesälj, Försäljning, Sälj, Service, Inbound, Inbound sales, Reco, Varberg
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.