Verkstadsarbetare till vår kund utanför Kungsäter

Verkstadsarbetare till vår kund utanför Kungsäter

Har du tidigare jobbat med verkstadsarbete? Har du både erfarenheter och intresse för mek och svets? Tycker du dessutom om att arbeta fysiskt? Om så är fallet har vi det rätta uppdraget för dig!

Arbetsgivare: Randstad AB

Ort: Kungsäter

Omfattning: Heltid, visstidsanställning som efter 6 månader kan övergå till tillsvidare.

Arbetstid: Dagtid, 7-16

Arbetsbeskrivning

Som verkstadsmedarbetare på vårt kundföretag bidrar du med din kompetens, eget ansvar och driv och vill bli en del av vårt team. Vi står för dagliga utmaningar och en god kamratanda. Du kommer att jobba i ett självgående team med en stark känsla för kvalité och säkerhet.

Kvalifikationer

Som person är du positiv, nyfiken och ordningsam. Du ska vara prestigelös och trivas att arbeta i grupp men också ensam. Du utför dina arbetsuppgifter noggrant men också inneha förmågan att skifta mellan olika arbetsuppgifter.

Erfarenhet av verkstadsarbete är ett krav.

Teknisk eller mekaniskutbildning är meriterande men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-11-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Robin Redlund, robin.redlund@randstad.se
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.