Strukturerad och självgående administratör

Strukturerad och självgående administratör

Strukturerad och självgående administratör till Randstad i Varberg.

Har du jobbat koordinerande och stöttande gentemot olika avdelningar? Är du på jakt efter liknande arbetsuppgifter där du får utrymme för att ta egna initiativ och ta mycket eget ansvar? Då har Randstad det rätta uppdraget för dig!

Omfattning: Heltid

Ort: Varberg med omnejd

Arbetsbeskrivning:

Som administratör kommer dina arbetsuppgifter vara varierande med goda möjligheter att utveckla dina befintliga färdigheter samt utveckla nya.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har;

minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har jobbat inom kundtjänst och/eller administration. Det är även mycket meriterande om du har erfarenhet av olika system liksom har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Som person är du prestigelös, gillar variation och har god prioriteringsförmåga. Skulle du även säga att du vågar ta initiativ, är flexibel, strukturerad? Bra, då vill vi gärna läsa din ansökan redan idag!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-08-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Martin Menninge
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 aug (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.