Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Nu söker vi en redovisningsekonom till ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Här finner du ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas i din roll. Här värdesätts ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

I detta uppdrag blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter löpande bokföring inkl. kund- och leverantörsreskontra, månads- och årsbokslut, deklarationer, budget, leasingfinansiering samt allmänna administrativa kontorsuppgifter.

För att lyckas i befattningen som redovisningsekonom tror vi att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. För att lyckas i tjänsten och trivas ska du ha drivkraften och förmågan att arbeta enskilt men även trivas med att vara en i teamet.

Sista ansökningsdag: 2018-11-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta konsultchef Robin Redlund, robin.redlund@randstad.se

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.