Lager-och logistikchef

Lager-och logistikchef

Vill du vara med och utveckla fordonsindustrin i ett av Sveriges högteknologiska företag? AKWEL, tidigare Autotube, söker nu en Logistikchef till sin anläggning i Varberg. Har du en bakgrund inom produktion och tillverkning, har varit ansvarig för en grupp med både arbetare och tjänstemän och är redo att ta nästa steg, då borde du läsa vidare!

Denna roll passar dig som trivs en verksamhetsnära position samt vill vara med och påverka både operativt och strategiskt. Här finns möjlighet att driva logistikavdelningen på ett välgrundat företag som har mer än 60 års erfarenhet på marknaden.

Lust och passion för fordon och hitta de bästa lösningarna är kännetecken, att driva utveckling och göra skillnad för kunder är grunden i verksamheten. Att jobba på AKWEL innebär att du får möjlighet att jobba med de ledande leverantörerna till fordonsindustrin och på ett internationellt företag.

Arbetsbeskrivning:

I denna roll fungerar du som länk mellan logistik och produktion. Du för dialogen med leverantörer och kunder. Tar hand om leveransproblem och gör underlag tillsammans med personal. Är delaktig i upphandlingar, kontakt med transportörer, ansvar för reklamation och skadat gods. Rapportering och dagliga möten med personal och produktion är den del i din arbetsvardag. Personalansvar för 12 medarbetare, lager och tjänstemän.

Omfattning:
Heltid, kontorstider.

Start:
enligt överenskommelse

Kvalifikationer:

Vi tror att du som söker denna tjänst har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis logistik alternativt har motsvarande arbetserfarenhet inom exempelvis produktion och tillverkning.

? Dokumenterad erfarenhet som chef/ledare i en produktionsnära verksamhet

? Du har goda datorkunskaper samt kunskap kring EDI

? Du har arbetet med leveransbevakning på kund och/eller leverantörssidan.

? Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift.

? B-körkort

Som person så brinner du för att entusiasmera och motivera andra och har en god kommunikativ förmåga. God samarbetsförmåga är en självklarhet och resultat-/ och målinriktat arbete är viktigt för dig. Du har ett strategiskt tänk, dvs har god förmåga att tänka långsiktigt och i breda banor. Du ser en utmaning i att förbättra och utveckla din arbetsplats och tar initiativ för att få saker att hända samt att du är strukturerad, tydlig och ger klara direktiv.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag:
2018-11-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Vid frågor i tjänsten kontakta Mimmi Nyman, mimmi.nyman@randstad.se

Om företaget:

AKWEL Varberg, tidigare Autotube, är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter 630 MSEK och sysselsätter ca 380 personer.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vidare är det meriterande om du jobbat med produktionsplanering, materialflöde, logistik samt om du har erfarenhet/utbildning inom Lean production. Meriterande är om du har arbetat i större logistikprojekt, SAP och Automotive.