Extrajobb på vardagar och helger

Extrajobb på vardagar och helger

Randstad i Halland söker dig som är intresserad av ett extrajobb på vardagar och helger.

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning?

Önskar du dig en flexibel anställning som passar ett varierande schema? Är du konsultmannamässig, social och driven?

Då är ett extrajobb via Randstad rätt för dig. Vi har idag flertalet personer som vid sidan av sina studier eller jobb arbetar extra inom bland annat hotell, restaurang, industri, produktion och lager på spännande uppdrag hos våra kunder. Under hösten kommer vi löpande att fylla på våra pooler med arbetsvilliga konsulter. Skicka in en ansökan så kommer vi att kontakta dig om du har en profil som passar för någon av våra tjänster!

Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Varberg

Omfattning: Deltid

Sista ansökningsdag: 2018-12-02

För information: Robin Redlund

Kvalifikationer:

För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du är studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (t.ex. pensionär eller eget företag), samt att du är tillgänglig för arbete minst två dagar per vecka. Om du studerar ser vi gärna att du har minst ett år kvar av din utbildning. Att du hanterar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift är också ett krav.

Som person är du social, kommunikativ och har en positiv inställning. Du är ambitiös, alltid mån om att göra ditt bästa och ser lösningar istället för problem. Vidare kräver arbetet en prestigelös inställning och att du tar dig an såväl enkla som mer kvalificerade arbetsuppgifter med samma entusiasm. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

Vi kommer löpande rekrytera personer med driv, vilja och konsultmannamässighet, så skicka in din ansökan så snart som möjligt via annonsen på www.randstad.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 2 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.