Entreprenadsarbetsledare

Entreprenadsarbetsledare

Arbetsuppgifter:
Optotech AB i Varberg söker nu en social, driven och självständig arbetsledare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Din roll kommer i huvudsak innebära att leda och samordna det dagliga arbetet med schakt och rörförläggning av fiberdukt. Noggrannhet krävs för löpande uppföljning mot ritningar, tidsplanering och tilläggsarbeten.
Du kommer att ha en viktig position där kontakt med kunder och stöttning av personal i fält förekommer i allra högsta grad. Vi ser därför att det är viktigt att du som arbetsledare samarbetar och planerar väl i förtid för att teamen skall kunna nå sina uppsatta mål. Du tar även ett eget ansvar för din del i projektet där medverkan i byggmöten, planeringsmöten samt kontinuerliga dialoger med schakt-entreprenörer är en förutsättning för att vi tillsammans skall kunna nå våra mål.

Om dig:
Som person agerar du på eget initiativ och tar ansvar för resultatet. Du är duktig på att motivera andra och kommunicerar klart, tydligt och strukturerat. Du utvecklar andra genom att främja dina medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av information, kunskaper och tidigare erfarenheter som du besitter.
Vi på Optotech AB strävar tillsammans efter att upprätthålla hög kvalitet och därför värdesätter vi yrkesstolthet för att nå bättre och bättre resultat. Viktigt för oss är också att du är en förtroendeingivande person. Vi fäster stor vikt vid vem just du är.

Dina erfarenheter:

Att du behärskar svenska i både tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.
Du har en fullständig gymnasial utbildning.
Vi ser det meriterande med tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter och ritningsutläsning men framförallt av arbetsledning inom stora schaktentreprenader.

Ytterligare information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetsdagarna är i huvudsak förlagda vardagar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Varberg men spendera övervägande delen av din tid ute i våra projekt runt om i södra Sverige.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://optotech.se/
Sista ansökningsdag 10 mars (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optotech AB är en ledande leverantör i Halland av tekniska tjänster inom IT- infrastruktur utbyggnad. Vi utför allt från projektering till färdig installation med hög kvalitet. Vår vision är att alltid försöka överträffa oss själva samt bibehålla en mycket hög standard på de projekt vi är involverade i och ansvariga för.