Fibertekniker

Fibertekniker

Arbetsuppgifter:
Som fibertekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av fibersvetsning, installationer, dragning av duct samt skrivande av egenkontroller och dagböcker. Det kan även förekomma blåsning av fiber i duct.

Om dig:
Viktigast är att du har ett intresse för fiber och en vilja av att utvecklas. Du är social, utåtriktad, självgående och anpassningsbar. Vi på Optotech AB strävar tillsammans efter att upprätthålla hög kvalitet och därför värdesätter vi att du besitter god samarbetsförmåga, yrkesstolthet samt att du visar framfötter för att nå ännu bättre resultat. Viktigt för oss är också att du är en förtroendeingivande person. Vi fäster stor vikt vid vem just du är.

Dina erfarenheter:
Att du behärskar svenska i både tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.
Du har en fullständig gymnasial utbildning.
Det är meriterande med erfarenhet som fibertekniker eller blåstekniker.

Ytterligare information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid. Arbetsdagarna är i huvudsak förlagda på vardagarna. Du kommer att utgå från vårt kontor i Varberg men spendera övervägande delen av din tid ute i våra projekt.
Mer info
Telefon 0340-500 450
Email Mejla Optotech AB
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://optotech.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optotech AB är ett växande entreprenadföretag i Halland specialiserade på IT-infrastruktur sedan 2001. Vi ombesörjer allt från beredning/projektering till driftsättning och underhåll av fibernät.

Vår vision är att alltid försöka överträffa oss själva, bibehålla hög standard på de projekt vi är involverade i och ansvariga för samt ta oss tid och lyssna på våra kunder för att erbjuda lösningar som överträffar deras förväntningar.