Servicetekniker Skadedjur

Servicetekniker Skadedjur

Säljande
Servicetekniker

för skadedjursbekämpning inom lantbruk och industri, heltidstjänst.


Vi fortsätter att utveckla vår serviceorganisation. Vi behöver därför anställa en person i Mellersta/Norra Halland. Du kommer att arbeta med skadedjursbekämpning men också med att sälja våra tjänster och produkter.


Du har lätt för att ta initiativ och förstår betydelsen av god service till våra kunder. Har du klass 1 So behörighet så är detta meriterande.

Till din hjälp har du kunnig personal inom både Nomus och Svenska Foder.

Intresserad ?Kontakta
Roger Valkegård på:


rva@svenskafoder.se för ytterligare information.
Mer info
Email Mejla Nomus AB
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nomus.se
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomus Skadedjursbekämpning och Brandskydd arbetar inom lantbruks-, industri-, livsmedelssektorn och med fastighets- och försäkringsbolag. Vår verksamhet bygger på kompetens, noggrannhet och god service. För att minimera dina skador och problem inom miljö och hälsa arbetar vi med förebyggande och uppföljande verksamhet. Nomus personal har många års erfarenhet inom branschen: engagerade servicetekniker som vet vad de talar om. De gör alltid ett noggrant och säkert arbete med en ordentlig uppföljning.

Nomus är ett helägt dotterbolag till Svenska Foder. Det borgar för en grund trygghet och långsiktighet. Vi är det lilla personliga företaget med stora resurser. Idag är vi en etablerad verksamhet i såväl västra, östra som södra Sverige. Fler och fler väljer oss.