Lastmaskinist, Släryd Grus & Entreprenad AB

Lastmaskinist, Släryd Grus & Entreprenad AB

Rollen hos oss

Arbetsuppgifterna består i att vara lastmaskinist i grus och bergtäkt samt utföra reparations- och underhållsarbete.

Dina erfarenheter

Du bör vara reparationskunnig. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete är en merit. B-körkort är ett krav. Förarbevis för lastmaskin är ett krav.

Dina egenskaper

Vi söker en person med hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga, självgående och kreativ. Det är viktigt att man är flexibel och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden vid behov.

Ytterligare information

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så vid intresse vänligen ansök snarast. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Magnus Sundqvist, Site Manager, tfn 070- 589 82 79.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Sista ansökningsdag är 2018-06-30. Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.