Säkerhetstekniker till Varberg

Säkerhetstekniker till Varberg

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Midroc Security i Halland söker en driven säkerhetstekniker!

Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passagesystem, brandlarm och CCTV? Då kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag 6 medarbetare på avdelningen och arbetar både med entreprenader i projektform samt serviceuppdrag.

Dig vi söker
Som säkerhetstekniker har du erfarenhet från säkerhetsbranschen och tidigare vana vid dator- och nätverkslösningar. Du har ett stort intresse för teknik. I rollen är det viktigt att du är en lagspelare, och kan arbeta både individuellt och i grupp.

Drivs du av att arbeta med problemlösning och olika typer av arbetsuppgifter? Midroc anpassar dina tidigare erfarenheter med de uppdrag som ska genomföras. Vi kompletterar gärna med kompetensutveckling efter det personliga behovet.

Du har en förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas.

Krav
Du som söker har el eller teknisk utbildning samt B-körkort då resor inom regionen kan förekomma. God svenska eller engelska i tal och skrift. Registerutdrag från misstanke- och belastningsregistret kommer efterfrågas vid en eventuell anställning. Självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt från brandlarm-, passer-, cctv- och inbrottslarm är ett krav.

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du får grymma kollegor hos oss, kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med för att lösa våra uppdrag
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt familjeföretag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!
Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor är du välkommen att kontakta projektledare Martin Olausson tel: 010-4707805 alt. martin.olausson@midroc.se

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Midroc Electro AB
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll.

Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet.