Drivna elektriker till Varberg, Falkenberg och Kinna/Skene

Drivna elektriker till Varberg, Falkenberg och Kinna/Skene

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster. Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet. Läs mer om oss på midroc.seMidroc Electro söker drivna elektriker till Varberg, Falkenberg och Kinna/Skene för att möta kommande utmaningar. Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete! Vi är stolta över variationen och tryggheten som ett stort företag kan erbjuda men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag.

Vi hoppas att just du vill bli en del av våra team!

Industrielektriker: Vi söker dig med några års erfarenhet som industrielektriker för placering hos en utav våra kunder i området. Tjänsten innebär dagtidsarbete eller skiftarbete efter överenskommelse. Meriterat är om du har erfarenhet av felsökningar i industrianläggningar och god kännedom om att arbeta med maskinsäkerhet.

Arbetsområde: Kinna/Skene, Varberg, Väröbacka, Falkenberg

Installationselektriker: Vi söker dig som älskar att jobba i lag där ni tillsammans strävar mot målet att leverera en förstklassig elanläggning till vår slutkund. I tjänsten som installationselektriker ser vi en driven och målinriktad person som bidrar till resultat och en god stämning på arbetsplatsen. Vårt mål är att du får vara med från början till slutet av projektet.

Arbetsområde: Halland

Serviceelektriker: Vi söker dig med några års erfarenhet som serviceelektriker. Tjänsten innebär stort eget ansvar där du ansvara för att planera din vardag och sköter kundkontakten med dina egna kunder. Vårt mål är att vara kundens förstahandsval och där ser vi att just du kan bidra med din affärsmannakunskap och sociala kompetens.

Arbetsområde: Varberg, Falkenberg, Tvååker, Kinna/Skene

Du som söker har ECY certifikat och några års erfarenhet av yrket. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du får grymma kollegor hos oss, kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med för att lösa våra uppdrag
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!
Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen att ta kontakt vid frågor!

Morten Jensen (industri) 010-4707189
David Fredriksson (service, installation) 010-4707256
Patrik Andersson (service, installation) 010-4707295

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (5 dagar kvar)