Driven säkerhetstekniker till Midroc Security Varberg

Driven säkerhetstekniker till Midroc Security Varberg

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster. Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet. Läs mer om oss på midroc.seMidroc Security i Halland söker en driven säkerhetstekniker! Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passagesystem, brandlarm och CCTV? Då kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag 4 medarbetare på avdelningen och arbetar både med entreprenader i projektform samt serviceuppdrag.

Dig vi söker
Som säkerhetstekniker har du erfarenhet från säkerhetsbranschen och tidigare vana vid dator- och nätverkslösningar. Självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt från brandlarm-, passer-, cctv- och inbrottslarm är meriterande.

Drivs du av att arbeta med problemlösning och olika typer av arbetsuppgifter? Midroc anpassar dina tidigare erfarenheter med de uppdrag som ska genomföras. Vi kompletterar gärna med kompetensutveckling efter det personliga behovet.

Du har förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas.

Krav
Du som söker har el-teknisk utbildning samt B-körkort då resor inom regionen kan förekomma. God svenska eller engelska i tal och skrift. Registerutdrag från belastningsregistret kommer efterfrågas vid en eventuell anställning.

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du får grymma kollegor hos oss, kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med för att lösa våra uppdrag
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!
Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor är du välkommen att kontakta projektledare Martin Olausson tel: 010-4707805 alt. martin.olausson@midroc.se

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (7 dagar kvar)