Projektledare till vår serviceavdelning i Varberg

Projektledare till vår serviceavdelning i Varberg

Midroc Electro i Varberg är i behov av en engagerad projektledare till vår serviceavdelning!

Vi är idag 45 medarbetare på avdelningen och sysslar framför allt med service, ställverksmontage, industriservice och KNX-installationer. Vi arbetar både med mindre entreprenader i projektform och med serviceuppdrag.
Våra kunder omfattar både privat och kommunal-sektor och vi jobbar också med lantbruk, energiverk, sågverk, landstinget och industrier. Vår målsättning är att vara såväl kundernas som medarbetarnas förstahandsval och därmed samarbeta med fler kunder i området.

Arbetsuppgifter
Som projektledare är du en viktig
kugge i vårt dagliga arbete där du är ansvarig för att driva projekt och servicearbeten från planering till genomförande och avslut. Du sköter mycket av den dagliga kundkontakten, du leder och följer upp medarbetarna och du ansvarar för ekonomin i projekten.

Kompetens och erfarenhet
För att trivas i rollen som projektledare krävs det att du har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Du gillar ordning och reda och är engagerad, noggrann och målinriktad.

Du har relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet ifrån elbranschen. Tidigare erfarenheter av industriservice är meriterande men inte ett krav. Hos oss kommer du att få möjlighet att växa in i rollen genom utbildningar och samverkan.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt och möjligheten att arbeta med branschledande kunder. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Som stöd i din roll erbjuder vi dig vår interna ledarskaps- och projektledarutbildning som utvecklas av Midroc Business School.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-02-14. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 14 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.

Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende.
Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende.

För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.