It-tekniker - mediateknik - varberg

It-tekniker - mediateknik - varberg

Gillar du utmaningar och vill arbeta i ett tryggt företag som präglas av familjeföretagsanda?

Är du en envis problemlösare som brinner för teknik?

Då skall Du söka jobb hos oss!

IT-TEKNIKER

I rollen som IT-tekniker kommer du att arbeta lösningsorienterat genom att analysera och lösa inkommande kundärenden som eskalerats från 1st line. Arbetet innefattar support och felsökning av de mer komplexa ärendena inom våra tjänsteområden bredband, nätverk, IP- telefoni och CCTV. Tidigare erfarenhet från något av dessa områden är meriterande. Arbetet innefattar kontakt med våra företagskunder via telefon och mail, och därför är det viktigt att du trivs med kundkontakt. Emellanåt förekommer även kundbesök i form av felsökning eller andra typer av arbeten på plats hos kunden.


VI SÖKER DIG SOM

Har ett servicemind utöver det vanliga. En prestigelös lagspelare med ett brinnande intresse för teknik. Du trivs i en roll med mycket social kontakt och sprider naturlig energi till såväl din omgivning som över telefon. Som person är du positiv, ser möjligheter och får saker att hända, vilket går hand i handske med Mediatekniks lagspel. Du tar dig an arbetsuppgifter med stort ansvar, arbetsglädje och noggrannhet.

Du är den som strävar efter att hitta de bästa lösningarna till ställda problem. Du känner ett ansvar för de uppgifter du tar dig an samt har ett stort hjärta för att hjälpa andra människor.

För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet inom IT, och är bevandrad i olika hård- och mjukvaror. Kunskaper inom programmering är meriterande.

Våra önskemål om dig
 • Mycket god kommunikativ förmåga. Tycker om att hjälpa andra och att lösa problem
 • Utpräglad initiativförmåga
 • Prestigelös, serviceminded, envis (du ger dig inte förrän du löst ett problem)
 • Tidigare erfarenhet/kunskaper inom minst två av följande områden:
  • IT-support/kundsupport inom IT, gärna 2nd line
  • Systemunderhåll
  • Nätverksteknik
  • Felsökning
  • Linux/och eller Windows servermiljö
 • Flytande svenska i både tal och skrift

 • B-körkort behövs för rollen
VARFÖR MEDIATEKNIK?

Hos oss på Mediateknik kommer du att ha ett omväxlande och socialt arbete i en organisation med snabba beslut och korta ledtider. Som ny teammedlem blir du en del av ett spännande bolag med en positiv anda, enormt driv och stora ambitioner för framtiden. Vi uppskattar när våra medarbetare visar framfötterna och tar sig an utökat ansvar - vilket du självklart får möjligheten till!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Varberg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

www.finnvedensaljkraft.se

I denna rekrytering samarbetar Mediateknik med FSK Rekrytering och Kajsa Ohlsson
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Varberg
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 jan 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mediateknik är ett modernt techföretag och bredbandsoperatör från Varberg. I över 40 år har vi levererat modern teknik till såväl företag som privatpersoner. Med stort kundfokus levererar vi tjänster såsom Internet, CCTV och livestream men även wi-fi, telefoni, TV och colocation via fiber från vår toppmoderna datahall i Varberg. Mottot är alltid att vi skall vara lätta att ha med att göra. Att ha duktig supportpersonal och skickliga installatörer är stora konkurrensfördelar. Mediateknik har idag ca 20 st medarbetare och omsätter ca 45 miljoner. Vi värnar om personlig service och erbjuder en kundtjänst i världsklass!

Läs mer på www.mediateknik.net