Vi söker tekniker till IT- Klient och Skrivare i Varberg!

Vi söker tekniker till IT- Klient och Skrivare i Varberg!

Vi söker en driven tekniker till IT- Klient och Skrivare med placering i Varberg!

Vi söker nu en medarbetare till avdelningen IT Klient & Skrivare till vår kund Region Halland med placering i Varberg. Arbetet är på heltid och är ett vikariat på minst 8 månader, där anställningen är hos Maxkompetens men du kommer arbeta ute hos kund.

Om tjänsten
De vanligaste arbetsuppgifterna består av att ge IT-support, felsöka samt agera resurs i systemförvaltningen av de datorer och skrivare som finns ute bland verksamheterna i Region Halland. I arbetet ingår även dokumentation och 2:nd line support till vår Servicedesk samt deltagande som resurs i olika projekt och uppdrag. Enstaka telefonpass i vår Servicedesk kan också förekomma. Du kommer arbeta både självständigt och i grupp, uppdraget kan sträcka sig över hela Region Halland geografiskt, med utgångspunkt i Varberg. Arbetet kan lika mycket handla om utbyte av datorer eller skrivare så som djupare felsökning tillsammans med olika specialister som finns i verksamheten.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med teknisk service och support, vi söker dig som är engagerad, noggrann, lösningsorienterad, nyfiken och intiativrik utan problem att följa riktlinjer och frarmtagna processer. Din sociala förmåga är god då du i det dagliga arbetet har kontinuerlig dialog med våra kunder. Då detta uppdrag kräver stor nogrannhet, dokumentation och kontinuitet så kommer vi lägga stor vikt på personliga egenskaper. Vi arbetar med ständigt förbättringsarbete och ser gärna egenskaper som att kunna driva och förbättra arbetsflöde faller naturligt för dig.

Krav/meriter
  • God teknisk kompetens och förståelse av datorns komponenter och operativsystem baserat på PC och Microsofts OS.
  • Erfaranehet av att arbeta med cmd eller bat script. Förståelse för hur Windows register fungerar.
  • Vana av att självständigt kunna söka lösningar på dator-relaterade problem samt kan göra felsökning av operativsystem, mjukvara samt skrivare.
  • Dokumenterad praktisk erfarenhet av support på Win7/Win10 datorer.
  • Meriterande är erfarenhet av central administration och deployment av datorer i större IT-miljö och god förståelse kring vmware och tunna klienter.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort B är ett krav.
Om kunden
På avdelningen arbetar vi med tjänsterna Klient och Utskrift. Vårt uppdrag är att serva verksamheten med en funktionell arbetsplats rörande dessa områden. Avdelningen hanterar över 7500 datorer och 3500 skrivare inom Region Halland och består av 20 medarbetare placerade antingen i Varberg eller Halmstad. Vårt uppdrag sträcker sig över hela regionen. Central administration och support är därför nödvändigt och vikten av att vi har fungerande processer och verktyg för att hantera detta är stor. All paketering och distribution av applikationer sköts centralt via våra deploymentverktyg, men även arbete på plats hos kund, utställ/utbyte av datorer och skrivare hanteras av vår avdelning.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (19 dagar kvar)