Trafikledare till Mantum Special AB

Trafikledare till Mantum Special AB

Mantum är en partner som ständigt söker nya lösningar för att förenkla din vardag inom logistik, transport, lager och entreprenad. Allt levererat med ett starkt personligt engagemang och stor entreprenörsanda. Idag är vi ett av Sveriges största och mest moderna transport- och logistikföretag med mer än 300 personer sysselsatta. Vi har idag en stor egen kapacitet av både fordon och efterfordon och dessa trafikleds från kontoret i Varberg. Våra chaufförer och åkerier finns i hela

Sverige på samma sätt som våra kunder.

Mantum Special AB är koncernens största affärsområde. Omsättningen är 200 mkr och våra kunder finns i hela Sverige med sina produktionsenheter och montage, vilka vi trafikerar. Hälsa, miljö och säkerhet står högt på dagordningen då vi har en vision om noll tillbud och olyckor.

Vill du vara med att utveckla och utvecklas inom det vi kallar Mantum - ett företag att längta till, så tveka inte att söka tjänsten idag!

Till Mantum Special AB söker vi nu en trafikledare med stort engagemang då antalet uppdrag har ökat och förväntas att öka mer.

Om tjänsten:

Du kommer att arbeta för att optimera arbetsflöden och utmana dagens arbetssätt och tillsammans med övrig trafikledning ta fram de bästa lösningarna för kunder. I arbetet ingår det att säkerställa kapacitet och föra en god dialog med våra utförare och chaufförer samt montage. Vidare arbetar du med faktura-och orderhantering och har kontakt med kunder samt chaufförer. Du arbetar också aktivt med försäljning mot nya och befintliga kunder. Vi trafikerar hela Sverige för våra kunder.

Din profil:

Vi söker dig som är driven och kan fordon, chaufförer samt Prefab-segmentets utmaningar.Vi värdesätter förutom erfarenhet från Prefabsegmentet att du är självständig men tycker om att vara en lagspelare i en grupp med hög arbetsmoral. Du arbetar lösningsfokuserat med kundens bästa för ögonen som leder till nöjda kunder och goda resultat.

Som trafikledare krävs det att du kan prioritera, är duktig på problemlösning och ser möjligheter överallt. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs att du är engagerad i ditt arbete, är kommunikativ och har en vilja att knyta nya kontakter för att utveckla och se affärsmässigt på verksamheten.

Omfattning:

Heltid. Provanställning som förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2019-11-17

För information: Carina Nyberg, 0733-649971 carina.nyberg@onepartnergroup.se

Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se