Affärsområdeschef till Mantum Special AB

Affärsområdeschef till Mantum Special AB

Arbetsuppgifter:

Som ansvarig för affärsområdet förväntas det att du ständigt är lyhörd för nya trender och utvecklar nya affärer i linje med dessa. För att vara framgångsrik i din roll krävs att du har god affärsförståelse samt är beredd på att vara ute hos kunder och bygga relationer. Resor ingår i tjänsten.

Du arbetar självständigt, tar ansvar och hjälper och stöttar dina arbetskamrater. Arbetsuppgifterna varierar mycket, från stöttning av trafikledningen till strategiska beslut och styrgruppsmöten. Du har personalansvar för ett tiotal anställda samt ett antal chaufförer och kontrakterade åkerier som arbetsleds i vardagen. Du ingår i ledningsgruppen för Mantumkoncernen.

Din profil:

För att klara jobbet på ett bra sätt krävs att du är engagerad i ditt arbete, har kunskap om logistik och har en stor portion processförståelse. Har du kunskap om Prefab, med fokus på betong är det meriterande. Goda kunskaper i Office-paket och budget/ekonomi är en förutsättning.

Omfattning:

Heltid. Provanställning som förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2019-10-31

För information: Carina Nyberg, 0733-649971 carina.nyberg@onepartnergroup.se

Organisationsbeskrivning:

Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mantum är en partner som ständigt söker nya lösningar för att förenkla din vardag inom logistik, transport, lager och entreprenad. Allt levererat med ett starkt personligt engagemang och stor entreprenörsanda. Idag är vi ett av Sveriges största och mest moderna transport- och logistikföretag med mer än 300 personer sysselsatta. Vi har idag en stor egen kapacitet av både fordon och efterfordon och dessa trafikleds från kontoret i Varberg. Våra chaufförer och åkerier finns i hela
Sverige på samma sätt som våra kunder.

Mantum Special AB är koncernens största affärsområde. Omsättningen är 200 mkr och våra kunder finns i hela Sverige med sina produktionsenheter och montage, vilka vi trafikerar. Hälsa, miljö och säkerhet står högt på dagordningen då vi har en vision om noll tillbud och olyckor.

Vill du vara med att utveckla och utvecklas inom det vi kallar Mantum - ett företag att längta till, så tveka inte att söka tjänsten idag!