Maskinförare på åkgräsklippare sökes!

Maskinförare på åkgräsklippare sökes!

Om tjänsten

Vi söker nu grönytearbetare med erfarenhet som maskinförare på åkgräsklippare.
Arbetsuppgifterna är gräsklippning åkgräsklippare i huvudsak och till viss del trimning samt annan trädgårdskötsel.

Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 07:00-16:00.

Om kunden

Kunden utvecklar och anlägger utemiljöer på ett effektivt och kundnära sätt. Våra tjänster täcker det mesta inom åretruntskötsel av utemiljöns alla ytor.
Vi anlägger och utvecklar utemiljöer åt privata och offentliga fastighetsägare. Vi utför tillsyn och städning, beskärning av träd och buskar, vår- och höststädning, gräsklippning och slåtter, ogräsrensning, skötsel av rosor och perenner, plantering och skötsel av annueller, häckklippning, underhållssopning av hårdgjorda ytor, sladdning av grusytor, kontroll av sandytor, underhåll av lekredskap och markutrustning, skötsel av fontäner och dammar, rensning av dagvattenbrunnar och diken.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om rollen

Arbetet är ibland fysiskt aktivt och kan innebära trimning hela dagar, det är även viktigt att ha förmåga att kunna scanna av och se helheten så leveransen till våra kunder blir den bästa.

Du behöver inte ha någon erfarenhet av branschen sedan tidigare men körkort B är krav för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra åkgräsklippare och känner dig bekväm med enklare service som att kolla olja, smörja samt byta knivar på klipparen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
B-Körkort
Behärskar svenska i tal och skrift

Intresserad av tjänsten?

Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Urval sker löpande- Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.