Serviceman till Lambertsson i Varberg

Serviceman till Lambertsson i Varberg

Om tjänsten

Söker du jobb där arbetsuppgifterna är varierande? Har du ett stort intresse för maskiner och teknik? Gillar du att arbeta självständigt med viss kundkontakt? Då har vår kund jobbet för dig!

Som serviceman kommer du främst att arbeta i returmottagningen, där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagning av hydra maskiner/material, registrering av returnerat material samt lastning och lossning av leveranser. Ytterligare arbetsuppgifter som kommer att vara en del av ditt arbete är mindre reparationer, rengöring och service av bygg- och anläggningsmaskiner. Arbetet kommer både att ske hos företaget, men även direkt ute hos kund, så en maskinkunskap är därav nödvändig.

Om kunden

En av Nordens ledande uthyrare och tjänsteleverantör inom bygg- och industrilösningar. Du kommer att få en rolig och varierande roll i en spännande och utvecklande tjänst.

Din profil

Vi söker dig som är självständig, utåtriktad och har ett brinnande intresse för teknik. För att vara framgångsrik och trivas i rollen är det viktigt att du är lösningsorienterad och ständigt anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Du måste även trivas med varierande arbetsuppgifter och ha en god kännedom om maskiner.
Som person är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du ska även vara driven och initiativtagande med förmågan att på egen hand se vad som behöver göras.
  • Vi söker dig med maskinkunskap samt datavana.
  • Du ska ha körkort klass B och inga problem med att köra bil.
  • Tidigare erfarenhet av liknande service- och reparationsarbeten samt truckkort är meriterande.
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 dec (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.