Svetsare till uthyrningsuppdrag

Svetsare till uthyrningsuppdrag

Är du en erfaren svetsare som söker nya möjligheter? Vårt kundföretag gör just nu en spännande resa framåt och söker dig som vara vill med på den! Uppdraget är inledningsvis ett inhyrningsuppdrag via Lernia men för rätt person finns stora möjligheter för fortsatt utveckling inom företaget! Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är svetsning. Endast precisionssvetsning. Det är ett hantverksarbete där det är viktigt att slutprodukten till kund är i utmärkt skick. Svetskunskaper inom Mig, mag och tig-svetsning. Du kommer att svetsa Svart och rostfritt material på tunn plåt.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att framgångsreceptet till stor del bottnar i det personliga intresset inom svets och precision samt viljan att utvecklas med företaget.

Bakgrund
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, gärna verkstadstekniska programmet eller likvärdig samt praktisk arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Arbetet innefattar svetsning och andra förekommande arbetsuppgifter i verkstan. Svetslicenser är inget krav.

För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera, läsa och förstå instruktioner på det svenska språket. Upplärning och information som berör arbetet och säkerheten sker muntligt, skriftligt och via praktiska moment med hjälp av kollegor och arbetsledare på plats.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du kan hantera balansen mellan noggrannhet och tempo samt har en vilja att kompetensutvecklas och bidra till företagets utveckling framåt. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Omfattning/Anställningsform/Tillträde
Heltid, sex månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse men önskvärt så snart som möjligt.

Information
Ansök redan idag då ansökningarna bearbetas löpande!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.