Receptionist på 80%

Receptionist på 80%

Om företaget

Just nu letar Lernia Bemanning efter en serviceinriktad medarbetare till kundtjänst/ reception för deltidsuppdrag till en av våra kunder i Varbergsområdet. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa nya erfarenheter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos vår kund kommer du bli en del av ett härligt gäng där ni tillsammans hjälper till med att ge kunnig och professionell service mot företagets kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Att bemöta kunder via telefon, mejl och chatt.
  • Administrations- och registreringsarbete.
Ditt främsta arbetsverktyg kommer vara dator och telefon, där du bidra till en positiv helhetsbild av företaget och deras produkter.

Uppdraget är tänkt att starta omgående och utförs på 80% enligt överenskommelse under klassiska kontorstider, måndag - fredag. Uppdraget pågår i ca 6 månader med möjlighet till förlängning.

Formell kompetens

För att vara den vi söker:
  • Har erfarenhet av serviceyrke.
  • Har god datorvana
  • Behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
  • Du har körkort och tillgång till bil.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga lämplighet!

Personliga egenskaper

Du är en positiv, social och serviceinriktad person som gillar att knyta nya kontakter och ge service i toppklass. Du har lätt för att prioritera och strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du trivs i samarbetet med andra, är flexibel och finner dig snabbt i nya situationer, har god datorvana och uppskattar variation.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag!

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Deltid/ Varberg

Har du frågor om tjänsten når du mig på: ebba.andersson@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se
Inga ansökningar tas emot via mailen.

Om oss:

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.