Operatör till tillverkningsindustrin

Om jobbet

Om företaget

Vi söker en erfaren industri-/verkstadsarbetare till tillverkningsindustrin i Varberg!
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning och arbeta som konsult hos vår kund. För rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Lernia Bemanning söker för kunds räkning en erfaren industri-/verkstadsarbetare med arbetslivserfarenhet från automatiserad produktion.

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med bockning av rör i robotstyrda celler, hämta arbetsordrar, förbereda och köra maskinerna. I tjänsten ingår även kontrollmätning med flera mätverktyg.

Formell kompetens

Vi söker dig som t.ex. har en CNC-utbildning eller utbildning inom automation/styr- och reglerteknik.
Du har verkstadsvana och goda kunskaper i att läsa ritningar och mätteknik. Det är meriterande om du innehar erfarenhet av KUKA-robotar samt ABB-robotar.

Personliga egenskaper

Som person är du arbetsvillig, pålitlig, kvalitetsmedveten och har stor vana vid av att arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta med andra. Vidare har du ett stort intresse för teknik, mekanik och stor känsla för noggrannhet samt precision.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Varberg
Arbetstiderna är förlagda enligt 2- eller 3-skift.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Har du frågor om tjänsten når du mig på: anders.robertsson@lernia.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post utan du söker via vår hemsida www.lernia.se

Passar detta in på dig? Ansök redan idag! Rekryteringsprocessen sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.