Maskinoperatör

Maskinoperatör

Nu söker Lernia dig med maskinvana som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen med din ansökan!

Om rollen som maskinoperatör
Dina arbetsuppgifter består av att starta och justera maskiner, ladda material, följa processen och kontrollera slutprodukt. Du ser till att produktionen flyter på optimalt och förhindrar driftstörningar. Du hjälper även till med enklare underhåll av maskinerna och arbetsplatsens utrustning.

Är du rätt för rollen som maskinoperatör?

Vi söker dig som har kompetens inom maskinhantering, ställning/justering samt erfarenhet av avsyning. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan med detta idag. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

För att lyckas i rollen behöver du vara till ansvarsfull och kunna hålla tempo. För att trivas tror vi du behöver ha en flexibel inställning samtidigt som du klarar av monotont arbete. För säkerhetens skull är det viktigt att du talar, läser och förstår svenska på professionell nivå då instruktioner, rutiner och säkerhetsföreskrifter förmedlas i såväl tal och skrift på svenska.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning 6 månader med chans till tillsvidareanställning, 100 %. Placering Varberg. Uppdraget är på 2-skift dag/kväll.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.