Maskinoperatör med truckvana

Maskinoperatör med truckvana

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder. Ditt uppdrag kommer att vara tillsvidare, och om alla parter är nöjda med samarbetet finns även möjligheten att bli överrekryterad till kund. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta hos ett nytänkande och spännande företag. Du kommer att arbeta med ställning av maskin, laddning av material och underhåll. Utöver det kommer du även att kontrollera produkt samt se över maskinerna och din arbetsplats dagligen. Du förser dig själv med material samt förflyttar packade slutprodukter med motviktstruck.

Vi söker dig som har kompetens inom maskinhantering och erfarenhet av motviktstruckkörning. Vi tror att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning 6 månader med chans till tillsvidareanställning, 100 %. Placering Varberg. Skiftarbete.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.